All for Joomla All for Webmasters

TOP IPTV CHANNELS

LISTA E KANALEVE

DREAMBOX // ANDROID // IOS // KODI // VLC // SMART TV // M3U …

Rreth Global IPTV

Global IPTV ju mundëson shikimin e kanaleve televizive shqiptare dhe të huaja. Platforma jonë përmban mbi 3500 kanale prej të cilave mbi 300 kanale janë në gjuhën shqipe.

Falë tekonologjisë që ju sjell Global IPTV, përveç shikimit të kanaleve televizive në Kompjuter apo Laptopin tuaj, ato mund ti shikoni edhe në telefonin tuaj.

Mjafton që të na kontaktoni dhe të merni të drejtën e shikimit të kanaleve televizive për 24 orë si në TV, PC, apo në Telefon.

Mundësitë e Abonimit

Të drejtë abonimi kanë të gjithë personat të cilët posedojnë Smart TV, Box, Kompjuterë dhe Telefon me çmime shumë të volitshme.

Platformat IPTV

TV kanale për secilin

– Me produktin e Global-IPTV ka kanale për të gjithë

– Mbi 300 TV kanale shqiptare

– TV kanale në disa gjuhë të huaja

– Kanale për grupmosha të ndryshme

Më tepër
 • ZVICËR
 • 120 CHF
  • Kontrate 12 muajshe
  • 1 muaj FALAS
  • 3500+ TV kanale
  • 300+ TV kanale shqip

 • ABONOHU
 • ANGLI
 • 110€
  • Kontrate 12 muajshe
  • 1 muaj FALAS
  • 3500+ TV kanale
  • 300+ TV kanale shqip

 • ABONOHU
 • EUROPË
 • 100€
  • Kontrate 12 muajshe
  • 1 muaj FALAS
  • 3500+ TV kanale
  • 300+ TV kanale shqip

 • ABONOHU
 • BALLKAN
 • 90€
  • Kontrate 12 muajshe
  • 1 muaj FALAS
  • 3500+ TV kanale
  • 300+ TV kanale shqip

 • ABONOHU

Njoftim: Çmimi i Produktit për Europë është 210 euro përfshirë edhe Boxin, ndërsa për Angli është 250 euro përfshirë dhe Boxin, për 12 muaj / 1 (vit) shikim të kanaleve televizive.

1 MUAJ FALAS

Shikoni një muaj të gjitha TV kanalet e platformës tonë FALAS, ju sigurojmë që do të ngeleni të knaqur dhe do të shijoni në maksimum ekranet tuaja televizive me numrin e madh të kanaleve që ju ofrojmë.

KUALITET I LARTË

Serverët tonë të avancuar me disqe RAID dhe të mbrojtur sigurojnë një shikim pa ndërprerë të pamjeve. Ju mund të shikoni TV kanalet pa asnjë problem në çdo çast 24h/7!

IPTV SERVER I AVANCUAR

Lidhja jone e internetit eshte redudante, e balancuar me 100 Mbit shpejtesi, gje qe na mundeson t’ju transmetojme me shpejtesi TV kanalet kudo qe ndodheni.

TV Kanale Europiane

TV kanale nga këto shtete: Gjermani, Zvicër, Angli, Itali, Turqi, Francë, Greqi, Hollandë, Portugali, Shpani, Shtetet Skandinave, Shqipëri, Maqedoni, Kosovë, Mali i zi (Gjithë Ballkani) etj.

Paisjet IPTV

Platforma Global IPTV përkrah një spektër të gjërë të paisjeve IPTV me anë të cilave mund ti ndiqni TV kanalet nga kudo: KODI, Engima 2, Mag25X, Smart TV, Android, IOS, PC, VLC, Windows, AVOV etj.

24/7 Përkrahje teknike

Ne jemi këtu 24/7/365 për të ju asistuar në çdo aspekt në lidhje me shërbimin dhe platformën IPTV, çdo pyetje për abonim dhe çdo nevojë për TV kanalet e platformës mund të kontaktoni përmes telefonit dhe emailit.

Paisjet me të cilat mund ti shikoni kanalet tona